SUSȚINE-I PE COPIII DIN SATELE SOS SĂ CREASCĂ PRIN SPORT @ Marriott Cycling Challenge ~ 2017 – Pedalează pentru copiii de la SOS Satele Copiilor

Marriott Cycling Challenge este un eveniment caritabil în beneficiul organizației SOS Satele Copiilor România.  Evenimentul este organizat și găzduit de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, anul acesta aflându-se la a 4-a ediție.

Obiectiv: susținerea celor 200 de copii aflați în îngrijirea SOS Satele Copiilorpentru a practica sport (abonamente la cluburi de fotbal, baschet, tenis, gimnastică, costuri legate de cantonamente cu echipa, etc.).

Sunt invitați să participe toți cei care doresc să facă mișcare și să sprijine prin donații dezvoltarea copiilor susținuți de SOS Satele Copiilor România.

Pe 24 noiembrie poți pune lucrurile în mișcare!  Vei avea parte de:

- 12 ore de cycling susţinute de instructori profesionişti sau de mari amatori de pedalat, precum:Andrei Mutu - World Class, Horațiu Dumitrescu – World Class, Alex Ciocan – Road Grand Tour, Răzvan Jugănaru – Dinamo BikeXpert Racing Team, Alexandru Stancu - Dinamo BikeXpert Racing Team, Radu Milea – teamrun.ro, Alex Grecu – alexgrecu.ro, Andrei Roșu – AndreiRosu.org, Eduard Novak – campion paralimpic.

- Punem lucrurile în mișcare la 8 AM și ne oprim la 8 PM. Fiecare sesiune are durata de 50 de minute şi un număr maxim de 20 de participanţi.

- Locul de desfășurare - lobby-ul hotelului.

„Sportul este o metodă extrem de simplă și eficientă de a-i învăța pe copii ceea ce înseamnă interacțiunea, spiritul de echipă, colaborarea, încrederea în forțele proprii și disciplina.” (Alexandra, fundraiser)

Ajută-i pe copiii lipsiți de îngrijirea părinților și care se află astăzi sub ocrotirea SOS Satele Copiilor România, să crească și să se dezvolte sănătos.

Pentru înscriere, informații despre eveniment sau donații:

Silviu.Ripeanu@sos-satelecopiilor.ro / 0799 885 802;
AlexandruIoan.Vlad@marriott.com / 021 403 1000.

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

Suma:

0 RON

Pagini fundraising