SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România

Donează-ți cadoul de Crăciun

Dată: 31 December 2017
Pentru un copil fără familie Sărbătorile nu există. Pentru el Crăciunul va trece la fel ca în fiecare an, apoi aceleași greutăți, același g
[ Show more ]

4

Galantomi:

34

Donații:

3,540 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pentru un copil fără familie Sărbătorile nu există. Pentru el Crăciunul va trece la fel ca în fiecare an, apoi aceleași greutăți, același gol în suflet și în viata lui: lipsa unei familii iubitoare.

Dacă ai putea, ai transforma cadoul tău de Crăciun în grijă autentică, iubire, sprijin zi de zi și educație pentru un copil fără părinți?
Anul acesta, dăruiește cadoul tău de Crăciun copiilor fără părinți, aflați în îngrijirea SOS Satele Copiilor. Le vei oferi astfel șansa de a crește într-o familie așa cum poate nu au avut niciodată: una în care nu trebuie să aibă „griji de om mare” și în care se pot bucura de copilărie, căci Mama SOS este lângă ei să le ofere siguranță și iubire.

Cum poți faci asta?

- Creează o pagină de fundraising: alege un titlu și descrie în câteva cuvinte motivația ta pentru a dărui mai departe cadoul tău de Crăciun. Trimite aceste detalii la adresa: alexandra.vasile@sos-satelecopiilor.ro și pagina va fi gata numaidecât.

- Povestește familiei și prietenilor despre inițiativa ta și îndeamnă-i să facă o donație online direct pe pagina ta. Tranzacțiile online sunt securizate! Împărtășește în social media dorința ta de Crăciun, pentru a face cunoscută cauza pe care o susții.