Donează-ți cadoul de Crăciun

Pentru un copil fără familie Sărbătorile nu există. Pentru el Crăciunul va trece la fel ca în fiecare an, apoi aceleași greutăți, același gol în suflet și în viata lui: lipsa unei familii iubitoare.

Dacă ai putea, ai transforma cadoul tău de Crăciun în grijă autentică, iubire, sprijin zi de zi și educație pentru un copil fără părinți?
Anul acesta, dăruiește cadoul tău de Crăciun copiilor fără părinți, aflați în îngrijirea SOS Satele Copiilor. Le vei oferi astfel șansa de a crește într-o familie așa cum poate nu au avut niciodată: una în care nu trebuie să aibă „griji de om mare” și în care se pot bucura de copilărie, căci Mama SOS este lângă ei să le ofere siguranță și iubire.

Cum poți faci asta?

- Creează o pagină de fundraising: alege un titlu și descrie în câteva cuvinte motivația ta pentru a dărui mai departe cadoul tău de Crăciun. Trimite aceste detalii la adresa: alexandra.vasile@sos-satelecopiilor.ro și pagina va fi gata numaidecât.

- Povestește familiei și prietenilor despre inițiativa ta și îndeamnă-i să facă o donație online direct pe pagina ta. Tranzacțiile online sunt securizate! Împărtășește în social media dorința ta de Crăciun, pentru a face cunoscută cauza pe care o susții.

[ Show more ]
Galantomi:

4

Donatii:

16

Suma:

1,189 RON

Pagini fundraising

Imi donez cadoul de Craciun

Un cadou – un copil fericit! Sunt un baiat de 12 ani si am pornit acest proiect pentru a fi impreuna cu copiii din marea familie SOS Satele Copiilo

700 RON Target
180 RON Suma
2 Donatii
25.714285714286% Complete

Imi donez cadoul de Craciun pentru copiii fara familie alaturi

Daca as putea face o minune, una singura pe aceasta lume, mi-as dori ca fiecare copil sa aiba o familie, sa poate simti iubirea unui parinte, a unui f

1,000 RON Target
433 RON Suma
5 Donatii
43.3% Complete

Un copil care citeste va deveni un adult care gandeste! Imi donez cadoul de Craciun

Consider ca sanatatea si educatia sunt baza de care un copil are nevoie sa se dezvolte frumos si armonios. Cand mi s-a spus de Asociatia SOS Satele C

300 RON Target
80 RON Suma
2 Donatii
26.666666666667% Complete

Îmi donez cadoul de Crăciun pentru copiii fără părinți alături

2017 a fost anul în care am avut norocul să descopăr niște copii frumoși care merită cu muuult mai mult decât viața le-a oferit până acum.

500 RON Target
496 RON Suma
7 Donatii
99.2% Complete