SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România

Doneaza-ti cadoul de Craciun

Dată: 31 December 2018
Craciunul este al copiilor, dar nu al tuturor. Mii de copii in Romania nu au avut niciodata un Craciun adevarat. Atunci cand nu ai mancare calda pe ma
[ Show more ]

1

Galantomi:

3

Donații:

475 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Craciunul este al copiilor, dar nu al tuturor. Mii de copii in Romania nu au avut niciodata un Craciun adevarat. Atunci cand nu ai mancare calda pe masa, cand apa trece prin acoperis sau cand trebuie sa ai in primul rand grija de fratii mai mici, atmosfera Sarbatorilor piere in fata grijilor de adult cu care acesti copii se confrunta in fiecare zi, nu doar de Craciun.

Daca ai putea, ai transforma cadoul tau de Craciun in grija autentica, iubire, sprijin zi de zi si educatie pentru un copil vulnerabil?

Noi iti spunem ca ai aceasta putere magica. Anul acesta, daruieste cadoul tau de Craciun copiilor vulnerabili, aflati in ingrijirea SOS Satele Copiilor sau din familiile greu incercate pe care SOS le sprijina!

Le vei oferi astfel sansa de a creste intr-o familie asa cum poate nu au avut niciodata si in care se pot bucura de copilarie.

Cum poti faci asta? In locul darurilor pe care le-ai primi de Craciun, indeamna-ti familia si apropiatii sa faca o donatie pentru copiii sprijiniti de SOS Satele Copiilor.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

- Creeaza o pagina de fundraising: alege un titlu si descrie in cateva cuvinte motivatia ta pentru a darui mai departe cadoul tau de Craciun. Trimite aceste detalii la adresa: alexandra.vasile@sos-satelecopiilor.ro si pagina va fi gata numaidecat.

- Povesteste familiei si prietenilor despre initiativa ta si indeamna-i sa faca o donatie online direct pe pagina ta. Tranzactiile online sunt securizate. Impartaseste in social media dorinta ta de Craciun, pentru a face cunoscuta cauza pe care o sustii.

Iti multumim din toata inima!