Alexandra Vasile - SOS Satele Copiilor Romania

Îmi donez cadoul de Crăciun pentru copiii fără părinți alături

1,320 RON Donatii stranse
100% Complete
700 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

2017 a fost anul în care am avut norocul să descopăr niște copii frumoși care merită cu muuult mai mult decât viața le-a oferit până acum.

În mijlocul lor am retrăit bucuria aia adevărată, am râs, am dansat, am țopăit și ne-am ținut de mână în prima zi de școală. Au fost și momente cu nod în gât, în care încercam să îmi înghit lacrimile, pentru că dincolo de claritatea din ochii lor este un trecut deloc luminos.

Am crezut că nu o să reușesc niciodată să cunosc toți copiii pe nume, dar, incredibil, în primele luni cunoșteam deja câteva zeci.

Știu că SOS Satele Copiilor este o șansă extraordinară pentru ei, poate cea mai bună în situația lor: abandonați, orfani sau pur și simplu fără părinți lângă ei, din motive foarte variate.

Aici au o familie cum, în unele cazuri, nu au avut niciodată, o mamă socială, frați. Au psihologi, psihoterapeuți, oameni preocupați de cum cresc și ce e în sufletul lor.

Tipul de îngrijire oferit in cadrul SOS este cu adevărat special, iar serviciile de calitate costă. Asta înseamnă o nevoie de fonduri uriașă având în vedere că vorbim de aproape 200 de copii și 3 Sate in București, Cisnădie (Sibiu) și Hemeiuș (Bacău).

Așa că anul acesta nu îmi doresc nimic pentru mine de Sărbători. În schimbul cadourilor, vă invit să faceți o donație mai jos. Totul este safe și securizat. Dacă doriți să îi susțineți pe copiii ce cresc la SOS cu o sumă cât de mică, nu ezitați și nu amânați!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

SOS Satele Copiilor Romania

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie non-guvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, activă în România de 25 de ani. 

Niciun copil nu ar trebui să crească singur

Credem cu tărie într-o lume în care niciun copil nu ar trebui să crească singur, fără dragostea părinților! Tocmai de aceea, la SOS Satele Copiilor oferim o familie copiilor abandonați sau orfani, sau care din diferite motive nu mai au părinții lângă ei.

 

Mos Craciun Galantom ~ 2017

Pentru un copil fără familie Sărbătorile nu există. Pentru el Crăciunul va trece la fel ca în fiecare an, apoi aceleași greutăți, același gol în suflet și în viata lui: lipsa unei famili

11 Donatii

70 RON
24 dec 2017
500 RON
Merry Christmas!!
24 dec 2017
50 RON
23 dec 2017
204 RON
Sarbatori fericite!
22 dec 2017
Sa alungam pentru o clipa grijile si sa aducem un zambet pe fetele acestor copii minunati!
14 dec 2017
Craciunul nu e un sezon, e un sentiment si cred ca transmiti asta prin ceea ce faci :) Sarbatori frumoase! :)
12 dec 2017
08 dec 2017

Anonymous

75 RON
Cu drag!
08 dec 2017

Anonymous

50 RON
07 dec 2017

Anonymous

30 RON
07 dec 2017
:)
07 dec 2017