SUSȚINE-I PE COPIII DIN SATELE SOS SĂ CREASCĂ PRIN SPORT

Și tu poți pune lucrurile în mișcare pentru copiii care nu mai au părinții alături și care cresc zi de zi în SOS Satele Copiilor România!

Amintește-și cum te-ai simțit ultima oară când ai făcut sport: optimist, încrezător, vesel? Asta ne dorim și pentru copiii care cresc în grija SOS. Clasele de sport la care participă copiii – fotbal, baschet, tenis, gimnastică – contribuie la dezvoltarea lor armonioasă, la creșterea stimei de sine, a disciplinei și nu în ultimul rând la stabilirea unor repere pozitive de viață. In sport diferențele dispar și prieteniile se leagă mai ușor. Pentru mulți copii lipsiți de șansă, practicarea unui sport poate însemna depășirea traumelor din trecut și o refacere mult mai rapidă, fizică și mentală, cu rezultate spectaculoase.

Ca într-o echipă, succesul acestor copii lipsiți de mijloace materiale depinde de noi toți ceilalți, care în calitate de coechipieri ne asumăm rolul de a-i susține pentru a crește și a se dezvolta sănătos.

Acest proiect are ca obiectiv susținerea celor 200 de copii aflați sub ocrotirea SOS Satele Copiilor, în vederea practicării diferitelor sporturi (abonamente la cluburi de fotbal, baschet, tenis, gimnastică, costuri legate de cantonamente cu echipa, etc.).

Susține acest proiect devenind fundraiser pentru SOS și/sau făcând donații!

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: SUSȚINE-I PE COPIII DIN SATELE SOS SĂ CREASCĂ PRIN SPORT

Marriott Cycling Challenge este un eveniment caritabil în beneficiul organizației SOS Satele Copiilor România.  Evenimentul este organizat și găzduit de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, anul acesta aflându-se la a 4-a ediție.

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii

Pagini fundraising