Niciun copil nu ar trebui să crească singur

Credem cu tărie într-o lume în care niciun copil nu ar trebui să crească singur, fără dragostea părinților! Tocmai de aceea, la SOS Satele Copiilor oferim o familie copiilor abandonați sau orfani, sau care din diferite motive nu mai au părinții lângă ei.

La SOS Satele Copiilor România aproape 200 de copii și tineri cresc zi de zi. În cele trei Sate SOS din București, Cisnădie și Hemeiuș copiii cresc alături de Mame SOS și de frații naturali sau sociali și, împreună, devin o familie. O familie în care fiecare membru este ascultat, iubit și respectat, unde fiecare copil capătă încredere în el și în potențialul său.

Mulți dintre ei descoperă aici pentru prima oară bucuria de a avea propiul pat și simt ce înseamnă grija și căldura unei mame. De aici pleacă la școală, aici primesc o educație, sunt ajutați să își vindece rănile din suflet, prin terapii și cu sprijin specializat, și devin oameni de bine, la fel ca tine!

Doar cu sprijinul oamenilor cu suflet mare ne putem îndeplini misiunea! Fiecare ajutor este extrem de important: înscrie-te ca fundraiser sau realizează o donație online și împreună vom reuși să schimbăm povestea copiilor ce au pierdut îngrijirea părintească.

Afla mai multe pe www.sos-satelecopiilor.ro.

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

17

Suma:

1,264 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Niciun copil nu ar trebui să crească singur

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

75 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii

In beneficiul: Niciun copil nu ar trebui să crească singur

Pentru un copil fără familie Sărbătorile nu există. Pentru el Crăciunul va trece la fel ca în fiecare an, apoi aceleași greutăți, același g

1,189 RON

Suma:

4

Galantomi:
16 Donatii

Pagini fundraising

Imi donez cadoul de Craciun

Un cadou – un copil fericit! Sunt un baiat de 12 ani si am pornit acest proiect pentru a fi impreuna cu copiii din marea familie SOS Satele Copiilo

700 RON Target
180 RON Suma
2 Donatii
25.714285714286% Complete

Imi donez cadoul de Craciun pentru copiii fara familie alaturi

Daca as putea face o minune, una singura pe aceasta lume, mi-as dori ca fiecare copil sa aiba o familie, sa poate simti iubirea unui parinte, a unui f

1,000 RON Target
433 RON Suma
5 Donatii
43.3% Complete

Un copil care citeste va deveni un adult care gandeste! Imi donez cadoul de Craciun

Consider ca sanatatea si educatia sunt baza de care un copil are nevoie sa se dezvolte frumos si armonios. Cand mi s-a spus de Asociatia SOS Satele C

300 RON Target
80 RON Suma
2 Donatii
26.666666666667% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

500 RON Target
75 RON Suma
1 Donatii
15% Complete

Îmi donez cadoul de Crăciun pentru copiii fără părinți alături

2017 a fost anul în care am avut norocul să descopăr niște copii frumoși care merită cu muuult mai mult decât viața le-a oferit până acum.

500 RON Target
496 RON Suma
7 Donatii
99.2% Complete