My Birthday Wish

 

Andreea Filip SOS Satele Copiilor România

100% Complete
510 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In luna noiembrie imi serbez atat ziua de nume cat si ziua de nastere. Si anul acesta le voi dona unei cauze dragi mie, pentru a aduce macar un strop de bucurie copiilor care au nevoie de ajutor.

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteti face este sa fiti alaturi de mine si sa donati banutii catre proiectul "Niciun copil nu ar trebui sa creasca singur" sustinut de SOS Satele Copiilor.

Va multumesc si va sunt recunoscatoare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie non-guvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, activă în România de 30 de ani. 

Credem cu tărie într-o lume în care niciun copil nu ar trebui să crească singur, fără dragostea părinților! Tocmai de aceea, la SOS Satele Copiilor oferim o familie copiilor abandonați sau orfani, sau care din diferite motive nu mai au părinții lângă ei.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Anonymous

100 RON
23 Nov 2019

Aure

200 RON
Niciun copil nu ar trebui sa creasca singur, dupa cum bine zici ☺️. La multi ani, Andre !
20 Nov 2019

Anonymous

100 RON
La multi ani! Drumuri frumoase si colorate prin Asia! Numai bine si frumos iti doresc! <3
20 Nov 2019

Costin

30 RON
20 Nov 2019
La multi ani! Pupici si bratica
20 Nov 2019

Anonymous

30 RON
20 Nov 2019
Andreea Filip : SOS Satele Copiilor România
My Birthday Wish