Imi donez cadoul de Craciun pentru copiii fara familie alaturi

 

Dana Filip SOS Satele Copiilor România

76.666666666667% Complete
1,150 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Daca as putea face o minune, una singura pe aceasta lume, mi-as dori ca fiecare copil sa aiba o familie, sa poate simti iubirea unui parinte, a unui frate, a unui bunic.

Dar, oricat as crede in minuni, stiu ca nu pot face asta. Copiii care cresc la SOS Satele Copiilor nu au parintii naturali langa ei, insa au invatat ca dragoste si sprijin pot primi de la oamenii minunati care au grija de ei acolo, de la mamele sociale, de la indrumatorii lor de zi cu zi, chiar de la terapeutii care se ocupa de ei in permanenta.

Am vazut fericirea pe chipul lor cand primesc o mangaiere, o vorba buna sau un dar la care nu se asteptau. De aceea imi doresc din tot sufletul sa “inmultesc” aceste momente de fericire, incercand sa strang pentru ei o suma de bani pe care, impreuna cu cei de la SOS Satele Copiilor si cu ajutorul vostru, sa o transform in bucurie pura pentru fiecare din cei 200 de copii. Si nu doar acum, de sarbatori. Acum va fi doar inceputul. :)

Asadar, anul acesta nu imi doresc nimic pentru mine de sarbatori. In schimbul cadourilor, va invit sa faceti o donatie mai jos. Demersul este sigur si securizat. Daca doriti sa daruiti o suma cat de mica pentru copiii care cresc in SOS Satele Copiilor, nu ezitati si nu amanati!

Va multumesc,

Dana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie non-guvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, activă în România de 30 de ani. 

Credem cu tărie într-o lume în care niciun copil nu ar trebui să crească singur, fără dragostea părinților! Tocmai de aceea, la SOS Satele Copiilor oferim o familie copiilor abandonați sau orfani, sau care din diferite motive nu mai au părinții lângă ei.

 

Pentru un copil fără familie Sărbătorile nu există. Pentru el Crăciunul va trece la fel ca în fiecare an, apoi aceleași greutăți, același gol în suflet și în viata lui: lipsa unei familii iubitoare. Dacă ai putea, ai transforma cadoul tău de Crăciun în grijă autentică, iubire, sprijin zi de zi și educație pentru un copil fără părinți?Anul acesta, dăruiește cadoul tău

 

11 Donații

Anonymous

150 RON
Sarbatori fericite
13 Dec 2021
Sarbatori fericite!
22 Dec 2017
La multi ani!!
21 Dec 2017
La multi ani!
20 Dec 2017
100 RON
Cu tot dragul pentru acei copilași!
20 Dec 2017

CRISTINA

75 RON
20 Dec 2017

Moș Schoenherr

50 RON
We believe in Santa!
14 Dec 2017

Monica AB

33 RON
La multi ani :)
12 Dec 2017
12 Dec 2017
O idee minunata, Dana !
12 Dec 2017

Gigi Croitoru

100 RON
Felicitari pentru implicare Dana!
12 Dec 2017
Dana Filip : SOS Satele Copiilor România
Imi donez cadoul de Craciun pentru copiii fara familie alaturi