Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Mihaela Barbu SOS Satele Copiilor România

37.5% Complete
750 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

De ce fac asta? Pentru că ultimul an din viața mea a fost perioada în care am mulțumit de cele mai multe ori pentru tot ce am și pentru tot ce sunt. E drept, a fost și încă este și cumplit de greu, dar și aceste episoade fac parte din viață și oricât de desuet ar suna, fără ele… poate nu am prețui binele așa cum ar trebui să o facem.

Este prima data cînd nu am o listă de dorințe pentru ziua mea, când știu că niciun lucru material nu m-ar face mai fericită. Dar, dacă m-ai întreba ce cadou îmi doresc, ți-aș răspunde că vreau ca banii pe care ai fi dispus să îi plătești pentru un cadou oferit mie să îi  donezi către cauza pe care o susțin.


Fiecare copil ar trebui să aibă amintiri frumoase din vacanță! Să aibă parte de activități care să îi hrănească imaginația, să cunoască locuri și oameni noi, să aibă parte de experiențe care să îl ajute să se dezvolte.

În Satul SOS din Hemeius cresc 43 de copii  care nu mai au părinții alături. Cu ajutorul tău, le putem oferi momente deosebite în vacanța de vară, așa cum fiecare copil merită! Împreună le putem face o vară de care își vor aminti toată viața, cu multă emoție și veselie!

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!



Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie non-guvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, activă în România de 30 de ani. 

Fiecare copil ar trebui sa aiba amintiri frumoase din vacanta, alaturi de cei dragi! Sa aiba parte de activitati care sa ii hraneasca imaginatia, sa cunoasca locuri si oameni noi, sa aiba parte de experiente care sa il ajute sa se dezvolte. Copiii care cresc in SOS Satul Copiilor Hemeius au nevoie de ajutorul tau pentru a avea amintiri frumoase alaturi de Mama SOS si de fratii din casa.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

La mulți ani cu gânduri bune și experiențe minunate atât pentru tine, cât și pentru copiii care vor crește cu niște amintiri frumoase!
04 Jun 2019

Anonymous

150 RON
Ne vedem in iulie si cu Fifi
30 May 2019
Succes cu acest proiect! La multi ani fericiti și frumoși!;
28 May 2019
La mulți ani cu sănătate si multe locuri frumoase de vizitat!
28 May 2019
Mihaela Barbu : SOS Satele Copiilor România
Cel mai frumos cadou de ziua mea