Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Mira Lepoiev SOS Satele Copiilor România

65% Complete
650 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Anul acesta nu vom reusi sa ne vedem ca sa petrecem ziua mea de nastere, dar va rog foarte frumos sa va ganditi la mine si sa donati catre o cauza buna suma de cafea/cocktail/limonada pe care ati fi cheltuit-o daca ne vedeam.

Va multumesc in avans ca imi aduceti zambetul pe buze, dar mai ales ca impreuna putem oferi zambete si educatie unor copii dezavantajati.

Mira




Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie non-guvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, activă în România de 30 de ani. 

SUSŢIN PROIECTUL

Scoala este sansa lor

In Romania, 400.000 de copii nu sunt inscrisi la scoala, au abandonat sau merg foarte rar la scoala. Dincolo de statistici, e viata. Copiii renunta la scoala sau nu merg niciodata pentru ca nu au haine, carti si rechizite, pentru ca trebuie sa aiba grija de fratii mai mici sau sa munceasca in gospodarie sau la camp. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

La multi ani, scumpa mea! <3
17 Jun 2020
17 Jun 2020
150 RON
16 Jun 2020
16 Jun 2020

Anca Musat

50 RON
La multi ani frumosi si plini de gesturi frumoase, ca acesta!
16 Jun 2020
Ar fi fost o mare placere sa te vad la o limonada, dar ma bucur ca impreuna putem contribui la educatia copiilor din Romania! La multi ani!
16 Jun 2020
Mira Lepoiev : SOS Satele Copiilor România
Cel mai frumos cadou de ziua mea