Bunăstarea copiilor este direct proporțională cu cea a adulților.

 

Irina Schmitz SOS Satele Copiilor România

3.3333333333333% Complete
150 RON
Sumă strânsă
4,500 RON
Target
2
Donații

De ce am ales să pedalez pentru copii? Pentru că așa simt din adâncul sufletului meu.

Mă întrebam de unde să donez? Că banii se duc imediat în stânga și-n dreapta. Apoi am căutat surse și am realizat că una era propria cămară. La sfârșit de săptămână aruncam la gunoi alimente perisate. Apoi gândul că unii oameni nu au ce pune pe masă, asta dacă au o masă, și-a făcut apariția. Așa că mă gândesc de două ori când fac cumpărăturile acum: ”am nevoie de asta, o voi găti/consuma până expiră?”.

Banii pe care-i SALVEZ astfel, de la a fi aruncați la gunoi, îi DONEZ, iar luna aceasta ei merg către copiii de la SOS Satele Copiilor, pentru a contribui la amenajarea terenului de sport. Și cred în practicarea sportului pentru că vine cu multe avantaje, de la creșterea stimei de sine, la creșterea nivelului fericirii, de la lecții despre eșec la lecții despre reușită. 

Așa că te invit să donezi alături de mine, pentru a contribui la bunăstarea acestei comunități de copii. Te vei simți ca un campion! Ajută-ți și prietenii să simtă ce simți tu :)!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie non-guvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, activă în România de 30 de ani. 

Terenul de sport din satul SOS din București are aproape 25 de ani de utilizare. Sute de copii au alergat, s-au jucat cu mingea sau au învățat să meargă pe role pe acest teren. Terenul de sport este locul unde copiii îşi petrec timpul liber, locul unde învaţă şi se dezvoltă prin joc, unde leagă noi prietenii cu alți copii și tineri de la SOS sau din comunitate. Sportul este o terapie extraordinară pentru copiii care au pierdut sprijinul familiilor biologice și au găsit un camin și o nouă familie la SOS.

 

Marriott Cycling Challenge este un eveniment caritabil, organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în beneficiul SOS Satele Copiilor România. Cea de a 3-a ediție a evenimentului va avea loc pe 6 octombrie 2016. Obiectiv: strângerea de fonduri pentru refacerea terenului de sport din satul SOS din București. Activități:- 12 ore de cycling susţinute de instructori profesionişti sa

 

2 Donații

06 Oct 2016

Isabella Schmitz

75 RON
Hai mami! Hai tati! Go mummy! Go daddy! Komm mama! Komm papa!
05 Oct 2016