Un copil care citeste va deveni un adult care gandeste! Imi donez cadoul de Craciun

 

Maria Adelina Diaconescu SOS Satele Copiilor România

100% Complete
300 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Consider ca sanatatea si educatia sunt baza de care un copil are nevoie sa se dezvolte frumos si armonios.

Cand mi s-a spus de Asociatia SOS Satele Copiilor acum 2 ani de zile am fost fericita sa aud ca exista o astfel de organizatie care are grija de copiii nu foarte norocosi din Romania, care au ramas fara parinti. Cand am aflat ca pot sa ajut si eu la educarea si motivarea acestor copii eram deja in al noulea cer.

Daruind-le, de cate ori pot, putin din timpul meu pentru a citi sau calcula impreuna ma simt mult mai implinita si mi se da satisfactia de a pune o caramida sanatoasa la baza societatii Romanesti. Si cum ei ma intampina de fiecare data cu un zambet larg, imi aduc inevitabil bucuria pe chip.

Anul acesta, imi donez cadoul de Craciun pentru copiii fara familie de la SOS. Va invit sa investiti si voi o suma cat de mica.

Doneaza si vei fi mai fericit!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie non-guvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, activă în România de 30 de ani. 

Credem cu tărie într-o lume în care niciun copil nu ar trebui să crească singur, fără dragostea părinților! Tocmai de aceea, la SOS Satele Copiilor oferim o familie copiilor abandonați sau orfani, sau care din diferite motive nu mai au părinții lângă ei.

 

Pentru un copil fără familie Sărbătorile nu există. Pentru el Crăciunul va trece la fel ca în fiecare an, apoi aceleași greutăți, același gol în suflet și în viata lui: lipsa unei familii iubitoare. Dacă ai putea, ai transforma cadoul tău de Crăciun în grijă autentică, iubire, sprijin zi de zi și educație pentru un copil fără părinți?Anul acesta, dăruiește cadoul tău

 

3 Donații

Anonymous

220 RON
Sarbatori fericite!
22 Dec 2017

Anonymous

50 RON
Din inima cu drag !
10 Dec 2017
09 Dec 2017
Maria Adelina Diaconescu : SOS Satele Copiilor România
Un copil care citeste va deveni un adult care gandeste! Imi donez cadoul de Craciun