Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

vigi radu SOS Satele Copiilor România

100% Complete
2,050 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna,

Eu si cu tine, cititorule al acestui mesaj, am avut si avem oportunitatea unei vieti frumoase - inconjurati de la inceput de o familie si ne prieteni, care ne-a oferit tot ce am avut nevoie si ne-a incurajat pentru a ne dezvolta si a prospera. 

Iti propun sa te ajut sa renunti la colindat dupa cadouri si investigat dupa cele necesare. Hai sa ajutam impreuna pe cei care se bucura infinit mai mult de fiecare contributie care ajunge la ei - copiii care nu au fost atat de norocosi ca noi. SOS Satele Copiilor ajuta intr-o maniera vizibila si tangibila copii din Romania care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei biologice.

Iti multumesc anticipat pentru contributia la cauza pe care am ales sa o promovez cu ocazia zilei mele de nastere.

Vigi


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie non-guvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, activă în România de 30 de ani. 

Credem cu tărie într-o lume în care niciun copil nu ar trebui să crească singur, fără dragostea părinților! Tocmai de aceea, la SOS Satele Copiilor oferim o familie copiilor abandonați sau orfani, sau care din diferite motive nu mai au părinții lângă ei.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

7 Donații

21 Jan 2018

Alex & Sonia

250 RON
Un mic semn de ajutor din partea noastra :). Fam. NITU
20 Jan 2018

Anonymous

470 RON
20 Jan 2018
La multi ani, Finutul meu drag!!!
19 Jan 2018

Anonymous

200 RON
La multi ani Vigi
19 Jan 2018

Viboal FindEx

480 RON
18 Jan 2018

Anonymous

100 RON
18 Jan 2018
vigi radu : SOS Satele Copiilor România
Cel mai frumos cadou de ziua mea