Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Andreea Boroanca SOS Satele Copiilor România

77.5% Complete
310 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ca in fiecare an, dorinta de ziua mea este sa fiu alaturi de familie. Pare o dorinta atat de simpla, dar imposibil de implinit pentru acei copii care au pierdut sprijinul parental. Pentru ei, pentru copiii care cresc acum zi de zi in Satele SOS, imi doresc ca anul acesta sa le donez ziua mea de nume. Asa ca:

*daca vrei sa nu mai incurajezi atat de mult consumerismul

*daca ai obosit sa-mi oferi un cadou clasic si nu stii ce carte sa mai cumperi

*sau daca vrei pur si simplu sa faci o fapta buna si sa aduci bucurie copiilor...

... atunci poti sa imi urezi "La multi ani" sustinand si tu cauza in care cred de mai bine de 1 an, printr-o donatie aici:


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie non-guvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, activă în România de 30 de ani. 

Credem cu tărie într-o lume în care niciun copil nu ar trebui să crească singur, fără dragostea părinților! Tocmai de aceea, la SOS Satele Copiilor oferim o familie copiilor abandonați sau orfani, sau care din diferite motive nu mai au părinții lângă ei.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

Anonymous

150 RON
29 Nov 2018
Happy Anniversary, my darling
28 Nov 2018
La multi ani, suflet frumos! ❤
28 Nov 2018

Irina Ioancea

40 RON
La multi ani! :D
28 Nov 2018

Anonymous

20 RON
La multi ani!
27 Nov 2018
Andreea Boroanca : SOS Satele Copiilor România
Cel mai frumos cadou de ziua mea