SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România

Ajută copiii cei mai afectați de pandemie

Status: Finantat

Pe măsură ce pandemia și criza economică se adâncesc, copiii vulnerabili sunt și mai expuși riscului de a fi separați de familie, în lipsa condițiilor de trai decente. În România, 1,38 milioane de copii se află la risc de sărăcie sau excluziune socială, iar dintre aceștia peste 700.000 trăiesc în condiții de sărăcie extremă.

[ Show more ]

10,245 RON

Sumă:

14

Galantomi:

100

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Pe măsură ce pandemia și criza economică se adâncesc, copiii vulnerabili sunt și mai expuși riscului de a fi separați de familie, în lipsa condițiilor de trai decente. În România, 1,38 milioane de copii se află la risc de sărăcie sau excluziune socială, iar dintre aceștia peste 700.000 trăiesc în condiții de sărăcie extremă. Urmărește povestea unuia dintre cei mai vulnerabili dintre copiii în pandemie aici

Tu poți fi alături de familiile numeroase care locuiesc într-o singură cameră, fără acces la apă curentă sau căldură, pentru care lucruri precum școala online par a fi un vis îndepărtat. Odată cu închiderea școlilor, cei mai mulți copii nu vor mai avea acces nici la educație, nici la masa caldă pe care o primeau de obicei acolo, deoarece acasă, de multe ori, mâncarea nu este suficientă. Majoritatea părinților din comunitățile vulnerabile lucrau cu ziua, însă pe fondul crizei, își găsesc tot mai greu locuri de muncă pentru a-și susține familia.

Fără ajutor, generații întregi de copii buni, serioși, care ar fi putut deveni oameni mari în viață, integrați în societate, își vor pierde orice șansă la normalitate, din cauza efectelor pandemiei asupra economiei. Fii galantomul copiilor vulnerabili și ajută-i să aibă un viitor mai bun înainte!