SOS Amintiri din vacanta

Fiecare copil ar trebui sa aiba amintiri frumoase din vacanta, alaturi de cei dragi! Sa aiba parte de activitati care sa ii hraneasca imaginatia, sa cunoasca locuri si oameni noi, sa aiba parte de experiente care sa il ajute sa se dezvolte. Copiii care cresc in SOS Satul Copiilor Hemeius au nevoie de ajutorul tau pentru a avea amintiri frumoase alaturi de Mama SOS si de fratii din casa.

Pentru copiii care cresc la SOS Satele Copiilor, vacantele sunt acele momente in care simt mai mult decat oricand ca sunt o familie – o familie unita si frumoasa, departe de orice grija si problema.

In Satul SOS din Hemeius cresc 43 de copii si tineri, care nu mai au parintii alaturi. Cu ajutorul tau, al oameni de bine, le putem oferi momente deosebite impreuna, in vacanta de vara, asa cum fiecare copil merita!

Doneaza si povesteste si altora de copiii care cresc la SOS. Impreuna le putem face o vara de care isi vor aminti toata viata, cu multa emotie si veselie!

Fii fundraiser sau donator si indeplineste-le un vis!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

17

Suma:

1,110 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: SOS Amintiri din vacanta

Ești fumător și vrei să te lași, dar nu au găsit încă metoda sau motivația potrivită? Cum la început de an se fac mereu promisiuni pentru noul an, noi îți lansăm o provocare: rezistă să nu fumezi timp de 30 de zile pentru o cauză caritabilă.

1,110 RON

Suma:

1

Galantomi:
17 Donatii

Pagini fundraising

Impreuna pentru copiii din Satul SOS Hemeius

De ce doresc sa ajut? Pentru ca orice copil, fara nici o diferenta, ne umple viata in cel mai frumos sens al cuvantului si nici unul dintre ei nu meri

1,000 RON Target
1,110 RON Suma
17 Donatii
100% Complete