Ion Badea - SOS Satele Copiilor Romania

Umple Ghetuțele la care nu ajunge Moș Nicolae

900 RON Donatii stranse
100% Complete
600 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Îmi aduc aminte cu drag cand eram copil si îl așteptam pe Moș Nicolae. Părinții îmi spuneau tot anul "dacă nu ești cuminte îți aduce Moș Nicolae o nuia". Insa eu știam ca Mosu e bun si îmi pregăteam cu grija ghetele cu o seara înainte. Iar dimineața acestea erau neincapatoare, găseam si pungi pe langa, era o sărbătoare.

Cand am crescut mai mare am aflat ca sunt copii  care nu l-au cunoscut niciodată pe Mosu, ca unii stau in frig si alții se culca flamanzi in fiecare seara. Mai tare m-a induiosat cand am zis sa ajut, cat de puțin, si mi-am dat seama ca sunt copii care nu vor dulciuri, vor stilouri si markere, vor sa învețe, să-și ajute familiile, cei care au, sau frații si surorile. Îmi aduc aminte ca eu nici nu concepeam viata fara mama. O saptamana a fost plecată cand eram copil si am fost distrus.

Anul acesta de Moș Nicolae îmi doresc sa îl ajutam pe Mosu sa ajungă la cat mai mulți copii care poate nu mai cred in el.

Hai sa fim Moș Nicolae pentru copiii defavorizați aflaţi în grija Organizației SOS Satele Copiilor.

Cu sprijinul tău, SOS Satele Copiilor oferă ajutor de urgență familiilor din programele SOS: alimente, produse de igienă, dezinfectanți și măști, dar și sprijin pe termen mediu: rechizite și îmbrăcăminte pentru copii, consiliere socială și parentală, pentru a le oferi părinților îndrumare să aibă grijă de copii cât mai bine cu putință, iar riscul separării să fie înlăturat.

Siguranța și faptul că rămân acasă, înseamnă cel mai frumos cadou de Moș Nicolae pe care ei îl pot primi.

Orice donație este importantă pentru copii.

Va mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

SOS Satele Copiilor Romania

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie non-guvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, activă în România de 25 de ani. 

Ajută copiii cei mai afectați de pandemie

Pe măsură ce pandemia și criza economică se adâncesc, copiii vulnerabili sunt și mai expuși riscului de a fi separați de familie, în lipsa condițiilor de trai decente. În România, 1,38 milioane de copii se află la risc de sărăcie sau excluziune socială, iar dintre aceștia peste 700.000 trăiesc în condiții de sărăcie extremă.

Donează-ți cadoul de Moș Nicolae ~ 2020

Galantom iți propune să fii tu Moș Nicolae pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor. Nu ne simțim niciodată mai împliniți decât atunci când împărtășim cu cei

5 Donatii

04 Dec 2020
04 Dec 2020

Anonymous

75 RON
03 Dec 2020

Anonymous

150 RON
02 Dec 2020
02 Dec 2020