Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Teodor Anton SOS Satele Copiilor România

100% Complete
740 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Toată copilăria mea am trecut cu bicicleta pe lîngă acel spațiu verde, bine îngrijit, cu case mari, teren de sport și scenă, de la nord de lacul Floreasca.

Abia ajuns mare am aflat ce este acolo: este o alternativă inimoasă la instituționalizare. Este o șansă pentru micii oameni fără noroc să înceapă viața pe o bază solidă, cvasi-familială, cu real sprijin material și moral. Acolo voluntari au grijă ca lipsurile să nu le ciuntească dezvoltarea, și îi susțin nu doar ca copii și adolescenți, ci chiar tineri adulți, să între în societate ca oameni, nu ca orfelini.

Desigur, acest loc nu e al Statului Român, aparține ONG-ului "SOS Satele Copiilor", cu încă alte 3 asemenea sate la noi în țară. Iar ONG-ul supraviețuiește doar din donațiile noastre. Or, eu nu văd o investiție mai bună, căci oamenii mari dau înapoi tocmai ce au primit fiind copii.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie non-guvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, activă în România de 30 de ani. 

Credem cu tărie într-o lume în care niciun copil nu ar trebui să crească singur, fără dragostea părinților! Tocmai de aceea, la SOS Satele Copiilor oferim o familie copiilor abandonați sau orfani, sau care din diferite motive nu mai au părinții lângă ei.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Anonymous

40 RON
24 Jan 2021

Anonymous

100 RON
24 Jan 2021
24 Jan 2021
La multi ani sanatosi si fericiti!
24 Jan 2021
21 Jan 2021
Teodor Anton : SOS Satele Copiilor România
Cel mai frumos cadou de ziua mea