Educație în dar

 

Larisa Maria Petrila SOS Satele Copiilor România

56.2% Complete
281 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dacă ar fi să fac un top al lucrurilor în care cred, aș pune educația pe primul loc. Așa cum aprecia Nelson Mandela, educația este singura armă pe care o putem folosi pentru a schimba lumea. Din păcate însă, pentru mulți copii, accesul la această „armă”, deși garantat de legile țării, este în realitate limitat. Astfel, șansa lor la un viitor mai bun este răpită chiar din primii ani de viață.

Pentru că îmi doresc ca fiecare copil din această țară să aibă acces la șansele pe care le-am avut eu, am ales să sprijin proiectul „Școala este șansa lor” desfășurat de SOS Satele Copiilor. Dacă aveați în gând să îmi oferiți cadouri în acest an, vă îndemn să le redirecționați către acest proiect. Mi-ați face un cadou de neprețuit ❤️


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie non-guvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, activă în România de 30 de ani. 

SUSŢIN PROIECTUL

Scoala este sansa lor

In Romania, 400.000 de copii nu sunt inscrisi la scoala, au abandonat sau merg foarte rar la scoala. Dincolo de statistici, e viata. Copiii renunta la scoala sau nu merg niciodata pentru ca nu au haine, carti si rechizite, pentru ca trebuie sa aiba grija de fratii mai mici sau sa munceasca in gospodarie sau la camp. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

30 RON
LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE ȘI BUCURII!
24 Jan 2023

Iulia

150 RON
La mulți ani! Felicitări pentru gest!
24 Jan 2023

Anonymous

51 RON
La mulți ani Larisa! 🤭 ești minunată 🤗🤗🤗
18 Jan 2023

Anonymous

50 RON
16 Jan 2023
Larisa Maria Petrila : SOS Satele Copiilor România
Educație în dar