SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România

O FAPTĂ ȘI O VORBĂ BUNĂ ALINĂ TRAUMELE COPIILOR SEPARAȚI DE FAMILIE

Status: Fundraising

Peste 8000 de copii sunt separați de familie, anual. Ei ajung în sistemul de protecție și trec prin trauma separării, care lasă urme grele și provoacă o avalanșă de gânduri și frici pentru ei.

[ Show more ]
100% Complete

11,511 RON

Sumă:

3

Galantomi:

167

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

La SOS Satele Copiilor facem eforturi pentru a le alina suferințele și a le oferi servicii specializate copiilor care sunt separați de familie. Totul începe cu o îmbrățișare și o vorbă bună! Însă, pentru mulți copii, nu este de ajuns. Fără  ședințe de terapie, fără sprijin medical și suport educațional constant, aceștia riscă să-și piardă inocența într-o clipă, iar lupta cu destinul prea puțin fericit devine și mai apăsătoare.

Tu ne poți ajuta să le redăm sclipirea din ochi, dorința de a-și urma visurile și puterea de a merge mai departe, copiilor care ajung în Familia SOS!

Implică-te cu o donație!

Suntem norocoși dacă decizi să te alături campaniei SOS Satele Copiilor. Îți mulțumim și ne bazăm pe tine pentru a aduce alinare în sufletele copiilor care nu mai au familia aproape și care se întreabă deseori unde este locul lor și cine îi ia în brațe atunci când au nevoie.

Adună fapte și vorbe bune pentru copiii vulnerabili din România!

Înregistrează un mesaj vocal de încurajare, care să le alunge îngrijorările, în momentele în care au nevoie. Poți transmite mesajul tău audio pe WhatsApp, la numărul 0786 679 298.